Κρυολιπόλυση : για ποιους είναι κατάλληλη μέθοδος?

Για ποιους είναι κατάλληλη η κρυολιπόλυση ;
Η κρυολιπόλυση coolsculpting είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό.

Τι χρειάζεται να γνωρίσει κανείς προτού αποφασίσει να την κάνει;
Πριν προβεί κανείς στη θεραπεία, θα πρέπει να εξεταστεί από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, προκειμένου εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό θα ωφεληθεί από την κρυολιπόλυση, ή εάν κάποια άλλη μέθοδος όπως η λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική κτλ είναι αναγκαίες για να πετύχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πώς εφαρμόζεται η μέθοδος;
Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή, ανώδυνη και τελείως ατραυματική. Αρχικά επιλέγουμε τις περιοχές στις οποίες θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό πάχος και τις μαρκάρουμε σε όρθια θέση. Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή της κατάλληλης κεφαλής για την περιοχή που θέλουμε να μειώσουμε. Ανά περιοχή και κεφαλή η διαδικασία κρατάει περίπου 1 ώρα, ωστόσο μπορεί κανείς να δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλαπλές περιοχές, χρησιμοποιώντας περισσότερες κεφαλές. Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε ένα διάστημα περίπου 3 μηνών.

Τι συμβαίνει μετά τη θεραπεία;
Μετά την κρυολιπόλυση , επιστρέφει κανείς στο σπίτι του και τις καθημερινές δραστηριότητες. Δε χρειάζεται καμία ειδική επίδεση ή περιποίηση μετά τη θεραπεία. .

Είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα;
Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος. Αντιθέτως η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη συχνή άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος, είτε αυτό εντοπίζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, του γλουτούς κτλ. Επομένως το μυστικό της επιτυχίας της κρυολιπόλυσης έγκειται στη σωστή επιλογή των ατόμων που είναι κατάλληλα για την τεχνική αυτή. Με βάση την εμπειρία του χειρουργού, όταν η κρυολιπόλυση δεν αναμένεται να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία, προτιμάται η λιποαναρρόφηση ή κάποια άλλη τεχνική απώλειας βάρους.

Πότε θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τον πρώτο μήνα και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό η περιοχή όπου εφαρμόστηκε η κρυολιπόλυση παραμένει για πάντα πιο αδύνατη, εφόσον παραμείνει το σωματικό βάρος σχετικά σταθερό. Η διαφορά στο σώμα φαίνεται και στα ρούχα, καθώς χάνονται μερικοί πόντοι στα σημεία εφαρμογής. Αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι μπορεί κανείς να φορέσει ξανά στενά παντελόνια που είχαν μείνει σε αχρηστία στη ντουλάπα. Η κυριότερη διαφορά μετά την κρυολιπόλυση είναι ορατή μπροστά στον καθρέφτη. Με την κατάλληλη θεραπεία κρυολιπολυσης βελτιώνονται σημαντικά οι σωματικές αναλογίες και το σώμα αποκτάει την εικόνα που δε θα μπορούσε να πετύχει κανείς ποτέ μόνο με γυμναστική και διατροφή.

Κλείστε Ραντεβού

Σας περιμένουμε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ