Τώρα μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο την ηλικία του προσώπου και του σώματός σου, με την επαναστατική 3D ανάλυση του Antera 3D και να επιλέξεις με σιγουριά τον κατάλληλο τρόπο για την βελτίωσή τους

Όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε με σιγουριά την κατάσταση του δέρματός μας. Η τρισδιάστατη μέθοδος του Antera3D μας παρέχει, με χειροπιαστές αποδείξεις, την συνολική ανάλυση της κλινικής εικόνας του δερματός μας και μας βοηθάει να επιλέξουμε τις σωστές θεραπείες για την βελτίωσή του. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγουμε τις θεραπείες που δεν είναι κατάλληλες για την περίπτωσή μας, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και καταφεύγοντας σε πειραματισμούς.

Η σάρωση του δέρματός μας με το ειδικό πολωμένο φως του Antera 3D μας προσφέρει σε πραγματικό χρόνο μια τρισδιάσταση υψηλή ανάλυση προσώπου και σώματος. Μας επιτρέπει να δούμε το πραγματικό βάθος των προβλημάτων μας (όπως οι ρυτίδες, η κυτταρίτιδα, οι χρωματικές αλλοιώσεις, οι κοκκινίλες, διαφορά στην υφή του δέρματος) και μας προτείνει αναλυτικά την ιδανική θεραπεία για το κάθε πρόβλημα.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας προσώπου και σώματος μετά την τρισδιάστατη ανάλυση με το Antera 3D είναι εγγυημένα. Στο τέλος της κάθε θεραπείας μπορούμε να επαναλάβουμε την σάρωση του δέρματός μας για να σιγουρευτούμε πως η κλινική μας εικόνα είναι πραγματικά βελτιωμένη!

Η διαγνωστική θεραπεία με το Antera 3D εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη. Το κόστος της ανάλυσης ανέρχεται στα 80 € και περιλαμβάνει τη σάρωση του προσώπου και του σώματός μας, την ανάλυση της κλινικής μας εικόνας και την πρόταση για τον τρόπο βελτίωσης του κάθε προβήματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ μόνο 29 €

Καλέστε μας στο τηλεφωνικό κέντρο (215 52 59 600), ζητήστε να μιλήσετε με το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και κλείστε ένα ραντεβού για μια σάρωση με το Antera 3D, με κόστος μόνο 29 €.

Κλείστε Ραντεβού

Σας περιμένουμε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ