Επιλέξτε όσες και όποιες περιοχές επιθυμείτε, μόνο με 90€ την ώρα!!!

Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά της ICON Medical Services! Με κόστος μόνο 90€ την ώρα, μπορείτε εσείς να επιλέξετε όσες και όποιες περιοχές στο σώμα ή το πρόσωπό σας χρειάζονται οριστική αποτρίχωση με Laser!

Με το premium διοδικό laser της ICON Medical Services θα απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Πρόκειται για το πλέον τεχνολογικά προηγμένο laser, ιδανικό για εσάς που αναζητάτε την μονιμότερη, ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας, όλο τον χρόνο, χωρίς κανένα αίσθημα ενόχλησης ή πόνου!

Το διοδικό laser της ICON Medical Services είναι ιδανικό για:
• Όλους τους τύπους δέρματος
• Λεπτές ή χοντρές τρίχες
• Όλες τις περιοχές προσώπου και σώματος
• Όλους τους φωτότυπους
• Όλες τις εποχές

Τα πλεονεκτήματα του διοδικού Laser ICON Medical Services, έναντι άλλων συμβατικότερων laser αποτρίχωσης

Το διοδικό laser, έχει την εξής ιδιαιτερότητα. Η εκπομπή της δέσμης είναι εφαπτόμενη με την υπό θεραπεία περιοχή. Αυτό σημαίνει, πρακτικά μεγαλύτερη ενέργεια εισερχόμενη στον στόχο (θύλακα τρίχας). Για αυτό τον λόγο μπορεί και εγγυάται καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Με το διοδικό Laser, το ποσοστό της οριστικής και μόνιμης αποτρίχωσης είναι 85% ενώ με τα συμβατικά laser, φτάνει το 75%. Αποτελεί την καλύτερη λύση, ιατρικής, υψηλής τεχνολογίας καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για γρηγορότερα αποτελέσματα με μεγαλύτερη αξιοπιστία και λιγότερη δυσφορία για εσάς.

Επιπλέον, το διοδικό laser χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία ψύξης Tech®. Η ψύξη Tech®, είναι ψύξη με διαφορά τάσης καθώς χρησιμοποιεί χημικό ζαφείρι που έχει την ιδιότητα να κρατάει την θερμότητα για αρκετά δευτερόλεπτα. Η τεχνολογία αυτή είναι ιδανική τόσο για την προστασία της επιδερμίδας αλλά παράλληλα και για την λιγότερο δυνατή αίσθηση δυσφορίας για εσάς! Αντίθετα, τα συμβατικά Laser αποτρίχωσης, δεν έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν κάτι αντίστοιχο και χρησιμοποιούν μεθόδους ψύξης, οι οποίες είναι βλαβερές για την υγεία αλλά παράλληλα δημιουργούν και έντονο αίσθημα ενόχλησης κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Τέλος, η θεραπεία με διοδικό Laser στην ICON Medical Services, εκτελείται και παρακολουθείται από ιατρούς (πλαστικούς) και από ένα άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, που βρίσκεται κοντά σας για να λύσει κάθε απορία.

Η ICON Medical Services, προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής αισθητικής, γεγονός που την καθιστά την ιδανική επιλογή για εσάς!
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού.

Κλείστε Ραντεβού

Σας περιμένουμε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ