Κρυολιπόλυση: H νέα μέθοδος που “εξαφανίζει” το λίπος

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος λιπογλυπτικής που εφαρμόζεται  τα τελευταία χρόνια στην Αμερική  με θεαματικά αποτελέσματα.

Η θεραπεία είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗΣ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ, και αντιμετωπίζεται το τοπικό λίπος ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! Το επίμονο λίπος που συσσωρεύεται σε ένα σημείο του σώματος αντιστέκεται τόσο στην συστηματική άσκηση όσο και στην υγιεινή διατροφή. Έχει όμως ένα αδύνατο σημείο. Δεν αντέχει το υπερβολικό ψύχος. Εκεί ακριβώς στοχεύει η νέα αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδος της κρυολιπόλυσης, η οποία ενδείκνυται για άτομα που ταλαιπωρούνται από το συσσωρευμένο λίπος κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς , της περιφέρειας, των μηρών και των γλουτών.

Πώς γίνεται;

Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και απόπτωσή τους. Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η μείωση σε λίπος φθάνει στο 40-45% του λιπώδους ιστού με μόνο 3 συνεδρίες στην ίδια περιοχή. Η νέα μέθοδος δίνει  επίσης θαυμάσια αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια.

Πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης:

1. Μη επεμβατική Μέθοδος: χωρίς νυστέρι και αναισθησία.
2. Ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του.
3. Δεν προκαλεί βλάβη στους γύρω ιστούς.
4. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο ιατρείο και χρειάζεται 3 συνεδριές  με απόσταση 10-15 ημερών μεταξύ τους.
5. Εφαρμόζεται σε περιοχές που συγκεντρώνεται το επίμονο τοπικό λίπος όπως κοιλιά , μηροί , γλουτοί , περιφέρεια , γόνατα και χέρια.

Κλείστε Ραντεβού

Σας περιμένουμε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ