Μη χειρουργικό Lifting με PDO V-LineLift Νήματα 4ης γενιάς

Νίκησε το χρόνο ανώδυνα & φυσικά, χωρίς χειρουργείο τώρα!

Το lifting με νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που εξαλείφει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση. Η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας. Τα PDO Lifting Threads 4ης γενιάς είναι 100% βιο-απορροφήσιμα.

Πώς τοποθετούνται;
H μέθοδος εφαρμόζεται στο ιατρείο με απλή τοπική αναισθησία, χωρίς χειρουργικές τομές και ράμματα. Τα νήματα τοποθετούνται υποδόρια ή ενδοδερμικά εντελώς ανώδυνα. Η τοποθέτηση τους γίνεται με την χρήση των ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών μέσα στις οποίες είναι ήδη “οπλισμένα”. Κάθε βελόνα φέρει ένα νήμα και με την απλή εισαγωγή της στο δέρμα και την αφαίρεση της, το νήμα μένει στη θέση που έχουμε προκαθορίσει.

Σε ποιούς εφαρμόζεται;
Η εφαρμογή ταιριάζει κυρίως σε ηλικίες από 30 έτη και πάνω, σε ασθενείς των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη.

Σε ποιά σημεία του σώματος;
Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακές, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, πλάτη, στήθος και ντεκολτέ.

Αποτελέσματα
Συνήθη αποτελέσματα είναι η απαλοιφή κατά 70% των ρινοπαρειακών πτυχών και της πτώσης των παρειών, με σαφή βελτίωση του οβάλ του προσώπου.

Επιπλοκές
Δεν υπάρχουν επιπλοκές, πέρα από πολύ σπάνια ελαφρά τοπικά φαινόμενα.

Διάρκεια αποτελέσματος
Τα αποτελέσματα της εφαρμογής διαρκούν από 12 έως 18 μήνες.

Κλείστε Ραντεβού

Σας περιμένουμε για να δούμε από κοντά τις ανάγκες σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ